Läs om Lilla Parken

Lilla Parken bildades 2004 och är en interaktiv teater. Med det menas att publiken är delaktiga i föreställningarna på olika sätt. Vi har scenen Bristol i centrela Sundbyberg. Vår målgrupp är från bebisar till barn upp til 9 år. Lilla Parken turnerar främst i Stor Stockholm, Uppsala med omnejd. Men vi gör även längre turneer vi har varit i Ysta i söder till Överkalix i norr. Lilla Parken bedriver även tjänsten Billjettmonster.se samt uthyrning av Toppstugan och Kulturscen Bristol i Sundbyberg. Vi erhåller bland annat stöd från Sundbyberg Stad, MUCF samt Regeringskansliet.

Lilla Parkens målsättning är att alla barn ska få ta del av kultur i förskolan och skolan. Därav har vi valt att anpassa samtliga föreställningar så att de kan spelas ute hos er. Vi ställer inga speciella krav på lokalen och är vädret bra kan vi spela utomhus på skolgården. Genom att vi spelar i vanlig rumsbelysning så får vi en tätare kontakt med publiken och våra föreställningar blir mer interaktiva.
Våra föreställningar är knuta till förskolornas och skolornas läroplan (lär11) inriktning mot ert värdegrundsarbete exempel solidaritet, allas lika värde, och människors integritet. Till alla våra föreställningar har vi en anpassad workshop. Vi tycker att det är viktigt att tillsammans med barnen återkoppla till temat i föreställningen då barnen får en möjlighet att både diskutera vad det sett och göra övningar.
Vi spelar samtliga föreställningar även för särskolan. Föreställningarna kan i många fall anpassas efter era behov. I och med att vi kommer ut till er och spelar så behöver ni inte fundera på om våra lokaler är anpassade efter era elevers behov. Vi kommer ut till er vilket gör att lokalen alltid är anpassad för era behov.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor rörande vår verksamhet eller undrar vad vi kan för just er förskola eller skola.
Föreställningar kan även bokas av arrangörer för offentliga föreställningar. Priser för detta offereras. Kontakta oss för mer information.

Offentliga föreställningar spelad löpande på vår egen scen i Sundbyberg på Bristol, Sturegatan 39 i Sundbyberg.

Kontakta

Lilla Parken | Biljettmonster

Kontakta Lilla Parken

Sturegatan 39
172 31 Sundbyberg

Hemsida:
E-post: info@lillaparken.se
Tel: 070-236 00 00

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.