Läs om Lilla Parken

Lilla Parken, barnteater för hela familjen. Sedan 2004 en del av Sveriges kulturutbud. Vi kommer till er ni väljer dag, tid och plats!
Lilla Parken bildades 2004 av Johan Asplund och Emil Kekonius. Målet var att under sommrarna spela barnteater. Men efter första sommaren såg vi att intresset fanns även på förskolorna och skolorna för teater. Hösten 2005 spelades vår första barnproduktion ute på skolorna.
Vi har arbetat fram en egen form av spelstil, kostym och har musik & sång i alla pjäser, vi har från starten tagit fram workshops som vi nu själva leder på förskolor/skolor.

Vi ställer det högsta kvalitetskraven på oss själva vilket har lett fram till att du som förskola eller skola kan söka statligt bidrag inför ett besök av oss. Oavsett om du är en privat eller kommunal förskola/skola. Vårt arbeta granskas och publiceras bland annat på Kulan (Pedagogstockholm.se) där allt är kvalitetsgranskat av Kulturförvaltningen i Stockholms Stad.

Lilla Parkens föreställningar ska vara mobila, och kunna spelas i alla lokaler. Byggtid 30 min. Rivtid 15 min. Lilla Parkens priser ska ligga på en nivå så att de allra flesta har råd att besöka oss. Lilla Parken är en väldigt stor liten teater, med målet att bli störst i Stockolms län.

Kontakta

Lilla Parken | Biljettmonster

Kontakta Lilla Parken

Gränsgatan 1
172 78 Sundbyberg

Hemsida:
E-post: info@lillaparken.se
Tel: 070-236 00 00

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.