Läs om Tumba Bruks Musiksalonger

I Tumba bruk, strax söder om Stockholm, har det tillverkats sedlar sedan 1700-talet, och den verksamheten pågår fortfarande. Men sedan 2014 finns det även en ny attraktion i området - Tumba Bruks Musiksalonger.
Här klingar kammarmusiken i en miljö som den verkligen passar för. I vår lilla konsertsal med plats för 50 personer kommer du riktigt nära, och kan uppfatta de allra mest subtila nyanserna. I pausen kan du njuta av gott fika och trevligt umgänge i vackra salonger.

Kontakta

Tumba Bruks Musiksalonger | Biljettmonster

Kontakta Tumba Bruks Musiksalonger

Bruksvägen 6, 14743 Tumba

Hemsida:
E-post: musiksalonger@tumbabruk.org
Tel: 0704542264

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.