Läs om Enflos Musik Förening

KAMMARMUSIK - av yppersta klass - I HEMMILJÖ får man hos Enflos musikförening i östervåla.

I den gamla Hemvärnsgården i östervåla har Vålabor i årtionden samlats till olika fester. Nu när fastigheten är renoverad och ombyggd till en bekväm (handikappanpassad) bostad bjuder vi in till levande kammarmusik i vårt vardagsrum, den forna stora samlingssalen på 80 kvm, som rymmer 40 åskådare. Med egen flygel, Bösendorfer 225, och huspianist Per Enflo med vänner bjuder vi 6 gånger om året in till KAMMARMUSIK - av yppersta klass -I HEMMILJö.

Vi är en liten ideell förening med snart 5 år på nacken som låter utvalda musiker möta en skara musikälskande lyssnare uppleva KAMMARMUSIK just på "KAMMAREN". Bland artister som gästar Enflos Musikförening märks bl.a. Bernt Lysell, Hristo Popov, Semmy Stahlhammer, Hans Enflo, Magnus Lanning, Isabel Blommé, Nuri Oh, Dries van den Poel, Weberkvartetten och många andra.
Efter konserterna serveras förfriskningar i biblioteket. Heby kommun stöder verksamheten och vi välkomnar nya medlemmar som vill vara med och stödja föreningen!

Konserterna annonseras på hemsidan - lämna din epostadress så får du informationen direkt i epostbrevlådan!

Hittar till oss gör du via hemsidans Hitta hit
www.enflosmusikforening.123minsida.se

Kontakta

Enflos Musik Förening | Biljettmonster

Kontakta Enflos Musik Förening

Hemvärnsgården
Svingbolsta 408
740 46 Östervåla

Hemsida:
E-post: krutbrannaren@gmail.com
Tel: 0721-808868

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.