Läs om Improvisation & Co

Välkommen till Improvisation & Co, en fri teatergrupp med en egen scen på Hagagatan 48 i Vasastan, Stockholm. På teatern ges föreställningar, workshops, kurser samt gästspel.

Gruppen utgörs av skickliga och lekfulla improvisatörer samt musiker, med gedigen erfarenhet av både underhållning och pedagogik. Sedan starten 1996 arbetar Improvisation & Co framgångsrikt med att utbilda och fortbilda företag inom områden som kommunikation, ledarskap, kreativitet, jämställdhet och mångfald.
Sedan 2009 arbetar Improvisation & Co också med att teckenspråkstolka utvalda föreställningar å en del av den konstnärliga visionen om att göra teater tillgänglig för alla. Dessutom ges varje termin minst en föreställning på engelska.Under sommaren 2008 introducerade Improvisation & Co improvisationsteater i irakiska Kurdistan tillsammans med Svenska Institutet. I september 2009 åkte teatern till Hawaii för att inviga den amerikanska improfestivalen Improvaganza! I april 2011 åkte teatern till Chicago Improv Festival efter att ha blivit utnämnda till en av världens bästa improvisationsteatrar.

Kontakta

Improvisation & Co | Biljettmonster

Kontakta Improvisation & Co

Hagagatan 48
113 47 Stockholm

Hemsida:
E-post: robert@improco.se
Tel: 08-308133

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.