Läs om Invisible me productions

Teater MO som har sin hemmascen i Rimbo producerar scenkonst för barn, ungdom och vuxna. Teater MO turnerar i hela Sverige Sverige. I deras uppsättningar möts teater, clown, musik, mim, nycirkus, masker, dockor, projektion och berättarteater – en modern scenkonst för alla.

Kontakta

Invisible me productions | Biljettmonster

Kontakta Invisible me productions

Teater MO c/o Ivan Monthan
Liestavägen 128
762 91 Rimbo

Hemsida:
E-post: ivan.monthan@gmail.com
Tel: 0736797656

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.