Läs om Maria Magdalena församling

Musiken har alltid haft en central roll i Maria Magdalena församling både i gudstjänstlivet och i form av konserter erbjuder ett rikt utbud av konserter och verksamheter och är stolta över den mångfald vi representerar. Vi framför bland annat: körkonserter av varierande slag, oratorier, passioner, gospel, körlyrik, visor, orgelkonserter, lunchmusik, musikaler, sommarkonserter, musikandakter och körsång i de allra flesta av våra högmässor. Våra konserter sker oftast i S:ta Maria Magdalena kyrka på Södermalm i Stockholm.

Kontakta

Maria Magdalena församling | Biljettmonster

Kontakta Maria Magdalena församling

Box 150 10
10465 Stockholm

Hemsida:
E-post: bjorn.wann@svenskakyrkan.se
Tel: 084622945

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.