Läs om Scenkonstnärerna Teater Entusiasterna

Scenkonstnärerna är en ideell förening som har till syfte att bedriva teaterverksamhet med medverkan av både amatörer och professionella.
Vi vill arbeta för en bred teater och kulturverksamhet och vi sam­verkar också med andra kulturformer inom musik och dans.

Kontakta

Scenkonstnärerna Teater Entusiasterna | Biljettmonster

Kontakta Scenkonstnärerna Teater Entusiasterna

Adress kommer inom kort

Hemsida:
E-post: canilla.enskar@visitknivsta.se
Tel: 0734-603 351

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.