Läs om Nya Teaterpiraterna

Mia Hällberg startade Teaterpiraterna 1989

Sedan dess har Teaterpiraterna satt upp mängder av lokalrevyer, dramer, varieritéer, farser, barn- och familjeföreställningar.
Folk och rövare i Kamomilla stad, Prins Hatt under jorden, Den Fula Ankungen och Lucille, är några exempel. 2004 spelade vi En julsaga av Charles Dickens för fulla hus på Bristol.

Våren 2007 vände vi oss till en äldre publik med Hemmet av Kent Andersson och Bengt Bratt. En av de största produktionerna, Momo – eller kampen om tiden engagerade mer än 30 personer i åldrarna 8-80 år. Den spelades för överfulla hus i cirkustält i Marabouparken i Sundbyberg.

Teaterpiraterna har även varit engagerade ute i landet med flera av våra föreställningar. Bl a med Våld av Sandro Key-Åberg och Målarna känner ingen längtan, av Dario Fo 2008.

Glädjen och gemenskapen är viktiga, resan är målet men slutresultatet – mötet med publiken är det Mia Hällberg ser till att ensemblen strävar efter.

Ingenting är omöjligt och alla är välkomna. Många före detta Teaterpirater har gått vidare och utbildat sig till skådespelare. Andra jobbar vidare med produktion efter produktion.

Teaterpiraterna kan alltså vara en skådespelares vagga, en annan människas andningshål och definitivt för alla – en förening där kreativiteten får växa.

Kontakta

Nya Teaterpiraterna | Biljettmonster

Kontakta Nya Teaterpiraterna

Repslagargatan 27
118 26 Stockholm

Hemsida:
E-post: ake.myr@tele2.se
Tel: 0702356338

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.