Läs om Svensk Musik och Teater AB

Sädesmagasinet arrangerar musik och teater på Elfviks Gård. Det är professionella artister. Oftast blir publiken både överväldigad och förvånad. Inne i magasinet brukar det vara trångt och trevligt, publiken sitter nära artisterna. Upplevelserna kan bli oväntade. Om Svensk Musik och Teater kan du läsa på www.svenskmusikochteater.se

Kontakta

Svensk Musik och Teater AB | Biljettmonster

Kontakta Svensk Musik och Teater AB

Elfviks udde 6
18190 Lidingö

Hemsida:
E-post: boka@winkir.se
Tel: 0708776667

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.