Läs om Teater Suscena

Teater Suscena producerar och spelar teater, fars, revy m.m.
På repertoaren har vi flera aktuella produktioner som kan bokas och spelas i nästan vilken lokal som helst - sommartid även utomhus.
Utöver befintlig repertoar nyproducerar vi även föreställningar för företag och privatpersoner allt efter kundens önskemål.
Vi samarbetar med ett antal artister, skådespelare, musiker, regissörer, manusförfattare, koreografer, scenografer och tekniker.

KnivstaRevyn
KnivstaRevyn startade som Knivsta Lokalrevy 2006 av produktionsbolaget Suscena med Sussie Berglund som producent och regissör. KnivstaRevyns populära höstrevy har spelats varje november sedan dess på bygdegården Blå Wingen i Långhundra, två mil utanför Knivsta. KnivstaRevyn genomför nio höstföreställningar och har sammanlagt cirka 1 200 i publik per år.
www.knivstarevyn.se

SommarTeatern
2011 var starten av friluftsteatern "SommarTeatern" och vår första sommarföreställning med den klassiska farsen "Spanska Flugan" av Franz Arnold och Ernst Bach.
SommarTeatern är ett hjärteprojekt som drivs väldigt mycket på lust och vi ser fram emot att fortsätta få sprida skratt och glädje många härliga somrar framöver!
www.sommarteater.se

Kontakta oss gärna för mer information: www.suscena.se

Kontakta

Teater Suscena | Biljettmonster

Kontakta Teater Suscena

Teater Suscena / KnivstaRevyn
741 42 Knivsta

Hemsida:
E-post: info@suscena.se
Tel: 073-340 01 37

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

Inga evenemang inlagda

Inga evenemang inlagda tyvärr!

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.