Vi på Saltkråkan

Biljetter till Vi på Saltkråkan | Biljettmonster

Följ med på sommarnens äventyr med Tjorven och hennes vänner på Saltkråkan. En härlig sommarföreställning för hela familjen där du får följa med till en riktig sommaridyll. Upplev Astrid Lindgrens saga om Saltkråkan på nytt. En föreställning som passar barn mellan 3 år upp till 150 år. Ett utmärkt sommarnöje på hösten. Spelas både utomhus och inomhus.

Det är fjärde året som Lilla Parken och Teater SAT gör ett sommarsamarbete där vi blandar barn, ungdomar, vuxna, proffesionella och amatörer tillsammans. Kulturen är ett utmärkt sätt att intergrera människor från olika åldrar, kön, etniciteter med mera.

Spelas utomhus på Augustendalsteatern 11/8, 12/8, 18/8 och 19/8
Spelas inomhus på Bristol 25/8, 26/8, 1/9, 2/9 8/9 och 9/9

Samtliga tider är 13:30. Vid slutsålt kan extra föreställning läggas till på lördagar 16:00. Detta kommer i så fall presenteras på sidan.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.