Kammarkören i amerikanskt möte

Biljetter till Kammarkören i amerikanskt möte | Biljettmonster

Söndag 20 maj kl 18 • Längd 75 min • Inträde 100 kr/stud 50 kr
Musik från både USA och Europa från olika epoker. Nordisk och baltisk körmusik av bl a Wikander, Rehnqvist och Ešenvalds. Samt ett uruppförande av Emil Råberg, en av Kammarkörens andrabasar.
University of Missouri choir & Maria Magdalena Kammarkör
Dirigenter Paul Crabb och Mats Nilsson

Kristi Himmelfärdshelgen åker Maria Magdalena Kammarkör på turné till Polen med konserter i Krakow, Wroclaw och Swidnica. Söndag den 20 maj kl 18.00 framför vi turnéprogrammet i Maria Magdalena kyrka som består av nordisk och baltisk körmusik av bl a Wikander, Rehnqvist och Ešenvalds. Samt ett uruppförande av Emil Råberg, en av våra andrabasar.

Vi får denna konsert även besök av Missouri University Singers från USA, som kommer att dela konserten med oss.

Missouri University singers består av ca 40 medlemmar och är en av dom mest kända och uppskattade universitetskörerna i USA och har tidigare turnerat bl a i Europa och Kina. Stockholmsbesöket ingår i en Skandinavienturné, och under sin ledare Paul Crabb sjunger kören musik från både USA och Europa från olika epoker.
Så – det blir lite speciell körfest denna söndagkväll. Varmt välkomna!

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Maria Magdalena församling

Kontakta Maria Magdalena församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.