Musik i sommarkväll – Svenska körklanger

Biljetter till Musik i sommarkväll – Svenska körklanger | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med Lidingö Motettkör och Karin Birgersson.

Vart man än kommer i världen med svensk körmusik så möts man av ett leende och förväntan finns i luften. Vid denna konsert önskar vi att du ska få njuta av skön körsång i både nya och välkända arrangemang. Den briljanta pianisten Karin Birgersson ackompanjerar och bjuder också på skönt pianosolo i sommarkvällen.

I Lidingö Motettkör hittar du en stark vilja. Vårt mål är att kunna inspirera dig som lyssnar, varje gång vi sjunger. Oavsett om Lidingö Motettkör sjunger ett stort verk eller en enkel motett i en gudstjänst så vill vi att sången går från hjärta till hjärna. Musiken är en kraft som vi tror på. Den hjälper oss att bära starka känslor och kan öppna upp det djupaste inom oss. Kören grundades år 1991 av sin dåvarande ledare Ingegerd Franzén och har sedan dess varit en ovärderlig del av Lidingö församlings körliv.

Medverkande: Lidingö Motettkör; Karin Birgersson, piano; Benjamin Åberg, dirigent.

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.