Robin In The Hood

Biljetter till Robin In The Hood | Biljettmonster

Berättelsen grundar sig i legenden om Robin Hood, men här är Robin en ung tjej som tillsammans med sitt gäng vill skapa en rättvisare värld. En dag hittar de en övergiven tomt som de vill göra till sin, och alla andra hemlösas egna plats. Tomten ägs av den rike och lite korkade PJ som med hjälp av sina båda hantlangare Service och Notting gör allt de kan för att sätta käppar i hjulet för Robin och hennes gäng. Historien tar många vändningar, där den från början lite bortskämda Marion kommer att spela en betydande roll. Vänskap och framtidstro är grundpelarna i föreställningen som förutom komik och allvar även innehåller både musik och sång!

Föreställningar (ca 2 timmar inkl. paus)

Manus: Jonna Nordenskiöld
Regi Mia Hällberg
Scenografi: Lena Billingskog
Kompositör: Camilla Rensgård
Koreografi: Helene Karabuda
Pianist: Viktoria Herrjeryd
Ljustekniker: Anders Ulmestig

Robin med huvan: Emelie Stenberg
Lilla Jay: Kalle Larsen
Marion: Fanny Häggström
PJ: Erik Olsson
Ser-vice: Margareta Hed
Notting: Marianne Falkborg
Robins gäng: Jenny Björklund, Jalle Moberg

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Nya Teaterpiraterna

Kontakta Nya Teaterpiraterna

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.