Resan till Tomteland

Biljetter till Resan till Tomteland | Biljettmonster

Jörgena har varit mycket dum och sitter och skriver på ett brev till Tomten för annars får man inga julklappar. Men imorgon är det julafton och hans föräldrar förklarar att brevet aldrig kommer hinna fram i tid. Men det finns en lösning. Om man tar en polkagrisstång och bryter den itu och samtidigt önskar sig någonstans så kommer man när man somnat att transporteras till den platsen. Sagt och gjort Jörgena bryter av stången och vips befinner han sig mitt i Tomtenlandet.

Men det är ingen spikrak väg fram till tomten. Stressen blir större och större. Han måste välja mellan flera olika vägar och alla önskar saker eller att han ska göra saker. Bland annat möter han en Räv som ska raska över isen. Varför då? Räven verkar lömsk och vill att Jörgena ska ge en sak till tomten. På andar sidan den frusna sjön möter han två förrymda pepparkakor, vad är de dom rymmer från? Lite längre in stöter han på sockerbagaren som är i full gång att baka kakor.

Hur ska detta sluta egentligen? Kommer Jörgena hinna fram till tomten i tid. Kommer tomten ha tid att lyssna innan han ska ge sig ut på sin upptäcksfärd?

En julföreställning för hela familjen med mycket julsånger och glädje. Om vänskap och varför det är så viktigt att själv säga förlåt till den man sårat. Ett härligt juläventyr att minnas över lång tid.

Manus och Regi
Leif Sandqvist

På Scen
Johan Asplund
Camilla Rensgård
Leif Sandqvist

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Lilla Parken

Kontakta Lilla Parken

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.