Peter Pan

Biljetter till Peter Pan | Biljettmonster

Följ med Peter Pan på ett spännande äventyr. Den klassiska historien får nytt liv igen i Sundbyberg på Bristol. Ett äventyr i två akter för hela familjen.

Peter Pan låter oss följa med i jakten på en mor som tar sin början i Wendys sovrum. Tillsammans flyger Peter Pan med Wendy och syskon till Ingaland. Men allt är kanske inte grönare på andra sidan. Indianer, Pirater och en hungrig krokodil lurar bakom alla hörn.

En helt ny översättning från originalmanuset av J.M Barrie av Leif Sandqvist. Det toppas med äkta irländsk musik och nyskriva sångtexter.

Självklart med barn i alla barnroller och mycket sång och spänning. Det perfekta helgäventyret för hela familjen.

Längd ca 2 timmar med paus (20 minuter)
Rekommenderad från 5 år

Barn under 1 år som sitter i knät kan komma in gratis övriga löser biljett.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Lilla Parken

Kontakta Lilla Parken

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.