Cecilia Q Öhrwall, Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall

Biljetter till Cecilia Q Öhrwall,  Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall | Biljettmonster

Cecilia är ofta anlitad som solist och har skrivit musik till flera TV-produktioner senast till en dokumentär om hovdansösen Marie Lindqvist och gett ut ett flertal CD, bl.a. med Duke Ellingtons Sacred Concerts. Cecilia har gjort musiken till ”Svetlana o Kurt för evigt” man kan se den på svtplay just nu.

Ylva Nilsson är en väletablerad frilanscellist som spelar i de stora symfoniorkestrarna i Stockholm och olika musikaluppsättningar, bl.a. Kristina Duvemålauppsättningen.

Esbjörn är flitigt anlitad som musiker och har bl.a. spelat på skivor med Britney Spears och Celine Dion, men även svenska artister som Pugh Rogefeldt, Mikael Rickfors och Dan Hylander.

Du kommer att få höra en blandad repertoar, både orginalkompositioner och sådant som de flesta av oss känner igen som t.ex. musik av Bach, The Beatles, Coldplay och någon av Monika Zetterlunds sånger.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.