Oknöfestivalen

Biljetter till Oknöfestivalen | Biljettmonster

Oknöfestivalen är tillbaka på Oknö 2020! Denna gång en fullvärdig festival med musik, mat, dryck och försäljning.

OM EVENEMANGET
Sommaren 2020 ( 27 juni) är det dags för en helt nygammal musikfestival som tjuvstartade den 31: a augusti 2019 med en liten förfestival, Oknöfestivalen. Festivalen går av stapeln på Kaffetorpet Oknö i Mönsterås. På scenerna står artister i flertal olika genrer som passar en bred publik. Vi planerar för att denna festival ska bli ett årligt återkommande evenemang i Mönsterås. Självklart vill vi ha med er musikälskare på denna resa för att etablera en festival på denna vackra plats i Östersjön. Här listar vi några grundstolpar för festivalen: – Miljövänlig festival med källsortering av sopor, eventuellt lokalproducerad mikrobryggd ekologisk öl, lokalföretag som levererar festivalmat med vegetariska alternativ. – Aktiviteter med minimal miljöpåverkan. – En insamling för att rädda Östersjön. – Samtidigt skapa möjligheter för ungdomar och band att utveckla sig inom musik & kultur. – Ge lokala band och amatör band möjlighet att spela på samma scen som etablerade band.
Early bird biljetter släpps inom kort!!

Priser:
Festivalpass helkväll: 250 kr.
VIP festivalpass helkväll: 350 kr.

Early bird festivalpass: 199 kr.


VIP: Tillgång till VIP utrymme på serveringen där du kan slappna av i skönare möbler än vanligt. Lite mer service.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.