Publicering av lögner för att skapa allmän ångest

Biljetter till Publicering av lögner för att skapa allmän ångest | Biljettmonster

Vi får följa en man som berättar om de underverk han ser under tiden han flyger runt jorden sittandes på en gräshoppa.
Om skådespelaren och regissören: Behnam Tashakor är en mycket välkänd iransk skådespelare mest känd för sina bländande roller och karaktärer i ”Sakhteman Pezeshkan”, ”Mokhtarnameh”, ”Made in Iran” och många andra TV-serier.

Komedi-showen ”Publicering av lögner för att skapa allmän ångest” på persiska är en komedi som rymmer det mesta.

Skådespelaren Behnam Tashakkor sprider i sin roll rykten och skämtar om allt. Han skämtar bland annat om världshistoria i dess förhållande till viktiga historiska händelser i Iran under senaste århundradet och fram till idag. Även världspolitiska ideologier och deras ankomst till Iran samt politiker i och utanför Iran skämtar han om.
Han tar upp aktuella samhällsfrågor som barnens och kvinnors rättigheter, jämlikhet, migration och utmanar publiken att reflektera över dessa frågor. Han överdriver och skämtar med kända historiker, artister, forskare, författare, vetenskapsmän och så vidare. Pjäsen kritiserar så väl traditionella- som moderna samhällsnormer.
Sammanfattningsvis kan man säga att denna pjäs på ett komiskt sätt tar upp mänsklighetens största elände i världen, alltså människan själv.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.