Varieté MO

Varieté MO är en försiktig vädjan att våga släppa taget lite i vardagen. Att våga se magin. Med värme, humor och absurd varieté får publiken fantasi serverad på ett silverfat och det är bara att ta för sig, för den som vågar.
I Teater MOs förtrollade teatertält möter du Ivan Monthan, en kärleksfull clown med rakbladsvass tunga och virtuost nyckelharpsspel. Hanna Stenlund Monthan, en underskön cellist som är och lever musik. Julia Westberg, änglalik skönhet med en röst som passar lika bra till svensk folkmusik som jazz, och så Katarina Rosen, som bokstavligt invirad i den röda tråden utför halsbrytande konster mellan himmel och jord.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Varieté MO | Biljettmonster

Invisible me productions
Teater MO c/o Ivan Monthan
Liestavägen 128
762 91 Rimbo

Läs mer om Invisible me productions

Invisible me productions

Evenemnagsdatum

Varieté MO

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.