Halta Lena och vindögda Per

I Stockholms skärgård bor fosterbröderna Johan och Algot. Algot är skyldig Johan en del pengar och Johan vill som ersättning ha Algots gård, Lillnäset. Johans son, Karl-Henrik, och Algots dotter, Magda, skulle för länge sedan vara förlovade om de inte var så svartsjuka på varandra. Magda har en halt syster, Lena, som är förtjust i Karl-Henrik och därför utsår falska rykten. Hela tiden gnabbas hon med gårdens vindögde dräng, Per går och väntar på att hans girige fader skall dö så han får ut sitt arv, men även om gubben insjuknar blir han alltid frisk om någon steker strömming i hans närhet.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Halta Lena och vindögda Per | Biljettmonster

Teater SAT
Huvudsta Allé 21
171 73 Solna

Läs mer om Teater SAT

Teater SAT

Evenemnagsdatum

Halta Lena och vindögda Per

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.