Musik i Sommarkväll – Aora

Vokalgruppen Aora firar den varmaste tiden på året genom en ljuvlig sångupplevelse bestående av gamla klassiker och nya godingar. Det kommer att bjudas på musik av bland annat Povel Ramel och The Real Group, med tillägg av flera av våra egna arrangemang och melodier. Det kommer att bli en kväll fylld med vackra harmonier och en hel massa kärlek, med tonarter lika föränderliga som havet. Välkomna på en kväll med Aora!

Vokalgruppen Aora
Linnéa Seldinger
Sofie Eiderfors
Felicia Lapinski
Gabriel Sjöwall
Marcus Svärd
Jonas Törnqvist

Aora är en ett år gammal värmespridande vokalgrupp med ett klangfullt och fräsch sound. Gruppen kommer ifrån Stockholm och Uppsala och den består av sex utbildade sångare från bland annat Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Sjöviks folkhögskola och Piteå musikhögskola.

PS! Du kan också köpa en samlingsbiljett för alla sex konserter i Musik i sommarkväll. Då sparar du 100 kr totalt jämfört med om du köper en till varje. Sök på "Musik i sommarkväll - Alla konserter" här på Biljettmonster.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Musik i Sommarkväll – Aora | Biljettmonster

Lidingö församling
Kvarnvägen 1, Lidingö

Läs mer om Lidingö församling

Lidingö församling

Evenemnagsdatum

Musik i Sommarkväll – Aora

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.