Köp biljetter till Havsfrun

Fyll bara i dina uppgifter nedan

Var noga med att kolla att E-postadressen och ditt mobilnummer blir korrekt ifyllt. Vid fel ifyllda uppgifter kan inte din biljett levereras

Ladda ner villkoren som PDF (Nytt fönster)

den 27 juni 2017 KL: 13:00

Biljetter till Havsfrun | Biljettmonster

Platstillgång: 52

Arena: Teater Tältet Rimbo

Vägbeskrivning:
Arkadien
Idrottsvägen 15
762 31 Rimbo

Se Karta:

Övrig information:
Biljetter

Biljetter säljes på plats, men de kan också köpas via Biljettmonsters hemsida.
• 240 kr ordinarie ( Varieté MO)
• 220 kr studerande och pensionär ( Varieté MO)
• 90 kr barn ( Havsfrun)
• 0 kr vuxen i barns sällskap (Havsfrun)


Vi tar både kontanter och kort i kassan. Biljetterna har ingen platsreservation, så kom i god tid! Kassan öppnar alltid en timme innan föreställningens början. Vår devis är att alla ska få plats så vid det tillfälle att alla biljetterna är slut kommer den publik som inte har köpt biljett få vänta tills strax innan föreställningens början för att köpa biljett och ta plats.

Övrig information
Vid frågor ang. biljettbokningen, och publikfrågor ring Teater MO på: 0736 - 797 656Biljetter till Havsfrun | Biljettmonster

Invisible me productions

Läs mer om Invisible me productions

Invisible me productions

Din trygghet är viktig

För att du som kund ska känna dig helt bekväm med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet. Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar!

Allt är samlat

Väljer du att vara inloggad när du köper dina biljetter så kan du snabbt och enkelt logga in och ladda ner din biljett när du vill. Att vara medlem är helt gratis. Varför krångla med att söka balnd alla SMS eller bland E-posten när du kan ladda ner den igen från Mina sidor!