Köp biljetter till Babblarna - Första Musikalen

Fyll bara i dina uppgifter nedan

Var noga med att kolla att E-postadressen och ditt mobilnummer blir korrekt ifyllt. Vid fel ifyllda uppgifter kan inte din biljett levereras

Ladda ner villkoren som PDF (Nytt fönster)

den 13 maj 2018 KL: 14:00

Biljetter till Babblarna - Första Musikalen | Biljettmonster

Platstillgång: 62

Arena: Bökensved Sporthall

Vägbeskrivning:
Idrottsgatan 4, 593 50 Västervik
Se Karta:

Övrig information:
OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna, i mån av plats kommer vi tillåta att ha barn under 1 år i knät men för att vara säker på plats rekommenderar vi alla att ha en biljett.

Fri placering, dvs ingen platsbokning.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Medverkande: 3 personer
Längd: ca 33 minuterBiljetter till Babblarna - Första Musikalen | Biljettmonster

The House Dance Studio och Events AB

Läs mer om The House Dance Studio och Events AB

The House Dance Studio och Events AB

Din trygghet är viktig

För att du som kund ska känna dig helt bekväm med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet. Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar!

Allt är samlat

Väljer du att vara inloggad när du köper dina biljetter så kan du snabbt och enkelt logga in och ladda ner din biljett när du vill. Att vara medlem är helt gratis. Varför krångla med att söka balnd alla SMS eller bland E-posten när du kan ladda ner den igen från Mina sidor!