Köp biljetter till Oknöfestivalen

Fyll bara i dina uppgifter nedan

Var noga med att kolla att E-postadressen och ditt mobilnummer blir korrekt ifyllt. Vid fel ifyllda uppgifter kan inte din biljett levereras

Ladda ner villkoren som PDF (Nytt fönster)

den 27 juni 2020 KL: 18:00

Biljetter till Oknöfestivalen | Biljettmonster

Platstillgång: 1000

Arena: Oknöfestivalen- Kaffetorpet

Vägbeskrivning:
Oknövägen 86, Mönsterås-
Se Karta:

Övrig information:

SERVERING:
Externt lokalt företag tar hand om våran servering av mat och dryck. Detta område är inhägnat men har fortfarande scenområdet i synfält. 18 års åldersgräns för inträde till detta område.

BILJETTYPER: BILJETTSLÄPP 2019-10-01
Earlybird
Festivalpass för lite billigare pris med samma förmåner. 199 kr (Begränsat antal, erbjudandet upphör 1:a Januari 2020)

Oknöpass
Festivalpass till festivalen, säljes fram till evenemangets start. 250 kr

V.I.P Oknöpass
Festivalpass som även ger tillgång till lite mer lyx, V.I.P gäster får tillgång till inhägnad sittyta med bekvämare möbler på serveringen. 350 kr (Begränsat antal biljetter)Biljetter till Oknöfestivalen | Biljettmonster

Oknöfestivalen

Läs mer om Oknöfestivalen

Oknöfestivalen

Din trygghet är viktig

För att du som kund ska känna dig helt bekväm med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet. Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar!

Allt är samlat

Väljer du att vara inloggad när du köper dina biljetter så kan du snabbt och enkelt logga in och ladda ner din biljett när du vill. Att vara medlem är helt gratis. Varför krångla med att söka balnd alla SMS eller bland E-posten när du kan ladda ner den igen från Mina sidor!