Evenemangsbiljetter online

Det här är ett återkommande evenemang

Sunes jul

lör11nov13:30lör14:30Sunes julEn julkalender på Teater BristolTeater Bristol, Teater Bristol, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg13:30 - 14:30

Evenemangs detaljer

Sunes jul är en älskad klassiker som garanterat sprider julglädje och värme i alla hjärtan. Föreställningen tar oss med på en humoristisk och hjärtevärmande resa genom julstöket i en vanlig svensk familj, där allt som kan gå fel, går fel.

Med en stark ensemble av skådespelare bjuder Sunes jul på en mängd minnesvärda och tokiga situationer. Från att försöka hitta det perfekta julträdet till att stå ut med tjatiga släktingar och lösa mysteriet med den försvunna julklappen, är det aldrig en lugn stund i familjen Anderssons hus.

Men trots allt kaos och alla motgångar, handlar Sunes jul om att hitta den sanna julglädjen i kärleken och gemenskapen med familj och vänner. Sunes jul är en hyllning till allt det bästa med julen och kommer garanterat att få dig att skratta och känna dig varm i hjärtat.

Så om du vill ha en julupplevelse som är full av skratt, kärlek och julstök, är Sunes jul den perfekta föreställningen för dig och hela familjen. Kom och sätt dig i våra sköna stolar med en nypoppad popcorn och njut av denna underbara och tidlösa svenska jultradition.

Teatern är baserad på Anders Jacobsson och Sören Olssons, Sunes jul, Rättighetshavare Storytel AB

Längd ca 50 minuter utan paus
Rekommenderas från 4 år

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund

Visa mer