Evenemangsbiljetter online

Det här är ett återkommande evenemang

Sunes Sommar

lör02sep10:30lör12:00Sunes SommarFamiljeföreställningTeater Bristol, Teater Bristol, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg10:30 - 12:00

Evenemangs detaljer

Sunes sommar, klassikern som har roat och underhållit generationer av barn sedan den först släpptes på bio, blir nu äntligen teater. Sunes sommar är en mustig och färgsprakande berättelse om en vanlig svensk familj på semester, och allt det tokiga som kan hända när man är tillsammans på en och samma plats.

Med en stark ensemble av skådespelare och en kärleksfullt skildrad miljö tar Sunes sommar oss med på en resa genom Sverige och in i hjärtat av den svenska sommaren. Med humor, värme och en stor portion skratt garanteras du en minnesvärd upplevelse.

Så om du vill njuta av en underbar och rolig familjeföreställning som hyllar det svenska sommarlivet, så är Sunes sommar ett säkert val för dig och hela familjen. Låt dig uppslukas av berättelsen, skratta högt åt de tokiga situationerna och fånga all den sommarkänsla som denna fantastiska familjeföreställning har att erbjuda. Kom och sätt dig i våra sköna stolar med en nypoppad popcorn och njut av denna underbara och tidlösa svenska sommarklassiker.

Teatern är baserad på Anders Jacobsson och Sören Olssons, Sunes sommar, Rättighetshavare Storytel AB

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund

En familjeföreställning på 2 akter
Längd ca 1,5 timmar med paus
Rekommenderas från 4 år

Visa mer