Evenemangsbiljetter online

Registrera dig som arrangör

Att registrera ett konto är helt gratis och inte kopplade till några kostnader. Det tar bara två minuter så kan du direkt börja lägga upp evenemang på hemsidan. En efterkontroll av er ansökan sker manuellt av oss. Skulle vi ha frågor kommer vi att kontakta er.

Ert juridiska namn
Ert organisationsnummer
Saknar du F-skatt så kan du inte använda våra tjänster om du inte är en ideell förening, trossamfund eller på annat sätt är undantagen F-skatt.
Kontot dit vi kommer betala ut pengar till er. OBS vi godkänner endast BG eller PG. Saknar du BG eller PG behöver du kontakta oss först och skicka in bankintyg.
Något annat vi borde få veta? Vi vet att en del vill ha med speciella referenser när vi gör utbetalningar. All sådan information som är viktig för er att vi vet kan du skriva här.
Läs hela avtalet här
Som arrangör kommer du även erhålla information som du som arrangör bör känna till.

Våra tjänster

Se vilka villkor som gäller för dig som arrangör.
Avtalet

Vanliga frågor

Att ha ett konto för att sälja biljetter är helt gratis. Du betalar endast en låg transaktionsavgift per betalning.

Vi tar 2 kr + 5% i avgifter ex moms. Det kan jämföras med om ni har ett eget inlösen där snitt ligger på 3 kr + 3,5 %. En stor aktör som PayPal  tar 3,25 kr + 3,09 %. Exempelvis Biletto tar 7,99 kr + 3,9 % ex moms. Vi kan hålla så låga priser då vi drivs ideellt och ju fler som använder våra tjänster ju mer kan vi pressa priserna mot bankerna. Sedan juli 2024 är det ett aktiebolag i bakgrunden för att kunna erbjuda fler betalmöjligheter.

Vi betalar ut när ert evenemang är genomfört i slutet på den månaden till det bankgiro eller plusgiro ni angivit. Vi kan göra extra utbetalningar vid önskemål. Kontakta oss via e-post så hjälper vi er.

Ja vi erbjuder support via Facebook, mejl och telefon. Snabbast svar har ni alltid via Facebook. Som arrangör med akuta problem kan ni även nå oss på 070-236 00 00.

  1. Mobilbetalningar – Swish, Apple Pay, Google Pay, Microsoft Pay.
  2. Kortbetalningar –  VISA, Mastercard, American express och Diners.

Fakturaköp kan inte erbjudas på biljetter då risken för bedrägerier är hög.

Alla köp på hemsidan sker krypterade. Swish krypteras av Swedbank medan övriga betalningar leveras av STRIPE. STRIPE är en av världens största leverantörer av kortbetalningar på internet.